LogoMiten tehostaa huollon toimintoja?

Digitalisaation myötä työympäristö ja työtavat ovat muuttuneet nopeasti. Pysyäkseen mukana kilpailussa yrityksen täytyy tehdä muutoksia ja tehostaa toimintojaan. Digitaalisella toiminnanohjauksella yritys voi säilyttää kilpailuetunsa ja parantaa niin sisäistä tehokkuutta kuin asiakasrajapintaa.

Lue lisää miten toiminnanohjauksella hoidetaan työpyyntöjä laskutukseen saakka, asiakaspalvelun itseohjattavuutta, resurssointia, sähköisiä huoltokirjoja ja konekortteja tai tiedon siirtoja toisiin järjestelmiin blogistamme.

Kalenterinäkymä töiden hallintaan

Kehitämme toiminnanohjausjärjestelmää jatkuvasti. Uutena toimintona Valpas-järjestelmässämme on kalenterinäkymä. Kalenterin viikkonäkymästä on helppo hahmottaa kokonaisuus meneillään olevista töistä ja uusista työpyynnöistä. Uudet työt on helppo siirtää huoltomiehelle raahaamalla työpyyntö sopivaan ajankohtaan viikko- tai kuukausinäkymässä. Näkymää voi tarvittaessa muokata jos esim. kiirelliset työt vaativat muutoksia.
 

Ajoneuvoseuranta ja ajoneuvojen varastonhallinta

  
Ajoneuvoseuranta mobiililla tai kiinteällä laitteella

Ajoneuvoseuranta on liitettävissä huollon toiminnanohjaukseen. Huoltoautojen ajamat reitit ja ajopäiväkirjat ovat katseltavissa järjestelmästä ja raportit tulostettavissa mm. verottajan käyttöön. Yrityksellä on aina reaaliaikainen tieto missä ajoneuvot sillä hetkellä ovat.

Ajoneuvoseurantaa voi tehdä kiinteällä laitteella tai mobiililaitteen Android -sovelluksella. Suomen vaativiin sääolosuhteisiin suunniteltu kiinteä laite on tarkoitettu ammattimaiseen ajoon. Laite alkaa automaattisesti rekisteröidä ajotietoja heti auton käynnistyksestä sammuttamiseen. Mobiililaitteella ajoneuvoseurantaa tehtäessä ajo vain merkitään alkaneeksi ja lopetetaan ajon päättyessä.

Toiminnanohjausjärjestelmän avulla huoltoajoneuvojen varastonhallinta pysyy kunnossa. Huoltomies kirjaa mobiililaitteeseen valmistuneet työt ja materiaalikulutuksen jo työpisteessä. Kirjaukset näkyvät heti järjestelmässä ja ovat sieltä siirrettävissä hyväksynnän jälkeen suoraan laskutukseen. Varastonäkymästä voi tarkistella autokohtaisen varaston tilannetta.
 

Haluatko lisätietoja?

Haluatko tietää miten järjestelmä toimii yrityksenne tarpeisiin.

Tilaa esittely tästä
Ota yteyttä tästä

Follow us on Twitter Visit us on Facebook Visit us on LinkedIn

© 2018 LogiNets Oy. All rights reserved.
Läkkisepäntie 17, 00620 Helsinki
www.loginets.com

Poistu sähköpostilistalta