Logo

Hyvä asiakas ja yhteistyökumppani,

Viranomaiset ovat kehittäneet monia kiinnostavia palveluita, joiden tarkoituksena on tukea pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa. 

ELYn kehittämispalvelu on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on vahva halu kehittää ja kehittyä ja jotka tavoittelevat liiketoiminnan kasvattamista nykyisen tai uuden toimintasuunnitelman avulla. ELYn kehittämispalvelun turvin yrityksesi voi saada tuettuun hintaan 2 – 7 konsultointipäivää juuri sinun tarpeeseesi räätälöitynä. Uutta on palvelun hinta: ELY on kasvattanut omaa maksuosuuttaan niin, että sinun maksettavaksesi jää vain 30 € / päivä (+ alv.). Jos olet jo käyttänyt muutaman päivän ELYn kehittämispalvelua, voit nyt hakea sille jatkoa. Tutustu palveluun tarkemmin täällä ja kerro meille, jos olet kiinnostunut siitä. Otamme yhteyttä!

 

Olen kiinnostunut palvelusta

 

Työllistä taidolla -palvelu on tarkoitettu alle kymmenen hengen yrityksille, jotka pohtivat lisätyövoiman palkkaamista tai työn ostamista tai vuokraamista. Tässä palvelussa saat henkilökohtaista neuvontaa 2 – 5 tuntia. Lisäksi saat käyttöösi laajan ohjepankin ja henkilökohtaisen kirjallisen suunnitelman etenemisesi tueksi. Työllistä taidolla -neuvontapalvelu on sinulle täysin maksuton. Voit tutustua palveluun lisää täällä. Linkistä löydät myös ilmoittautumisohjeet.

Hyvää kevään jatkoa ja hauskaa etävappua toivottaen

Pro Growth Consultingin väki

Jos et halua enää vastaanottaa näitä viestejä, voit perua tilauksen tästä

Powered by Loyalistic